.
.
.
.
.

Τρίτη, 05 Νοεμβρίου 2019

Την Παρασκευή 8 Νοεμβρίου έρχεται η πρώτη "Λευκή Νύχτα" στην Καρδίτσα

Ο Εμπορικός Σύλλογος Καρδίτσας, συνδιοργανώνει, με την Περιφέρεια Θεσσαλίας – Περιφερειακή Ενότητα Καρδίτσας, το Επιμελητήριο Καρδίτσας και την συνδρομή του Δήμου Καρδίτσας, την Παρασκευή 8 Νοεμβρίου από τις 6 το απόγευμα έως αργά το πρωί, την ΠΡΩΤΗ Λευκή Νύχτα της πόλης.

Συνεργασία του ΠΕ.Κ.Ε.Σ. Θεσσαλίας με την Επιστημονική Επιτροπή STEAM του ΕΕΛΛΑΚ

Το Περιφερειακό Κέντρο Εκπαιδευτικού Σχεδιασμού Θεσσαλίας (ΠΕ.Κ.Ε.Σ.) της Περιφερειακής Διεύθυνσης Εκπαίδευσης Πρωτοβάθμιας & Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Θεσσαλίας δια του Συντονιστή Εκπαιδευτικού Έργου Πληροφορικής (ΠΕ86) Δρ Αλέξανδρου Καπανιάρη εγκαινιάζει τη συνεργασία με την Επιστημονική Επιτροπή STEAM του Οργανισμού Ανοιχτών Τεχνολογιών (ΕΕΛΛΑΚ).

Συνεδρίασε για πρώτη φορά η Νομοπαρασκευαστική Επιτροπή για τους δασικούς χάρτες

Υπό την προεδρία του Γενικού Γραμματέα Φυσικού Περιβάλλοντος και Υδάτων, Κωνσταντίνου Αραβώση, συνεδρίασε για πρώτη φορά, χθες Δευτέρα 4 Νοεμβρίου, η Νομοπαρασκευαστική Επιτροπή που θα ασχοληθεί με την αποτελεσματική αντιμετώπιση κρίσιμων θεμάτων που έχουν προκύψει, στο πλαίσιο ολοκλήρωσης του μεγάλου έργου των δασικών χαρτών για το σύνολο της χώρας.

28χρονος κρατούμενος πήρε άδεια και δεν επέστρεψε στις φυλακές Κασσαβέτειας

Από τις αστυνομικές Αρχές αναζητείται 28χρονος αλλοδαπός, που κρατείτο στο Ειδικό Αγροτικό Κατάστημα Κράτησης Νέων (Ε.Α.Κ.Κ.Ν.) Κασσαβέτειας Βόλου και την περασμένη Τετάρτη 30 Οκτωβρίου δεν επέστρεψε έπειτα από άδεια που είχε λάβει.

Απορρίφθηκε και η ένσταση του Γ.Σ. Αλμυρού κατά του Α.Ο. Σελλάνων

Μετά την απόρριψη της ένστασης του Ηρακλή Λάρισας κατά του Α.Ο. Σελλάνων για παράτυπη συμμετοχή της ομάδας του Προαστίου στο μεταξύ τους παιχνίδι σειρά πήρε η ένσταση της ομάδας του Γ.Σ. Αλμυρού που επίσης είχε την ίδια κατάληξη.

Παυσίλυπο: Το Μαγεμένο Δάσος: Άρχισε το στήσιμο του θεματικού πάρκου (+Φώτο +Βίντεο)

Έπιασαν δουλειά σήμερα Τρίτη 5 Νοεμβρίου, τα συνεργεία του Δήμου και των εθελοντών που είναι επιφορτισμένα για το στήσιμο του θεματικού πάρκου με τίτλο "Παυσίλυπο: Το μαγεμένο δάσος".

Δημ. Παπακώστας: "Ορεινή Αργιθεα: Όλοι τη λατρεύουν.... κανένας όμως δεν ...την παντρεύεται!"

Οι Ορεινές- όπως και οι μικρές απόμακρες νησιωτικές- περιοχές ασκούν μια γοητεία, γεννούν μια ρομαντική διάθεση,μια τάση επιστροφής στην αγνότητα της φύσης,του καθαρού αέρα,των ήρεμων ρυθμών ζωής.....

Ειδησεογραφία

Ειδήσεις ανά Δήμο

Αθλητισμός

Κεντρική Ελλάδα

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ