.
.
.
.
.

Σάββατο, 09 Νοεμβρίου 2019

«Οξυά, Χωριό με μέλλον»: Δύο μήνες θητείας του νέου Συμβουλίου Κοινότητας Οξυάς

Μετά από δύο μήνες θητείας στο νεοεκλεγμένο Συμβούλιο Κοινότητας του χωριού μας ως σύμβουλοι του συνδυασμού «Οξυά, Χωριό με μέλλον», θεωρούμε  χρήσιμο να πραγματοποιήσουμε την πρώτη ενημέρωση των συγχωριανών μας για τις μέχρι τώρα δικές μας πρωτοβουλίες σε θέματα που αφορούν το χωριό μας, ενέργεια την οποία σκοπεύουμε να επαναλαμβάνουμε κάθε φορά που κρίνουμε πως απαιτείται. 

Συλλυπητήρια ανακοίνωση της Αναγέννησης για το θάνατο του Σωτήριου Μπουρούση

Η Δ.Ε. του τμήματος μπάσκετ του ΑΣ Αναγέννηση Καρδίτσας 1904 εκφράζει τα θερμά συλλυπητήρια στην οικογένεια του αρχηγού της Εθνικής ομάδας μπάσκετ, Γιάννη Μπουρούση για την απώλεια του πατέρα του Σωτήρη Μπουρούση.

Κλιματική αλλαγή και έργα Αχελώου στη συνάντηση του Δημάρχου Μουζακίου με τον Υπουργό Περιβάλλοντος και Ενέργειας

Με τον Υπουργό Περιβάλλοντος και Ενέργειας Κωστή Χατζηδάκη συναντήθηκε ο Δήμαρχος Μουζακίου Φάνης Στάθης (στο περιθώριο της κοινής επίσκεψης Δημάρχων για τα αιολικά στα Άγραφα), με σκοπό τη συζήτηση θεμάτων που αφορούν στη συμβολή του Δήμου στην Κλιματική Αλλαγή και τη διαχείριση των έργων του Αχελώου.

Βρέθηκε "γιάφκα" που χρησιμοποιούσαν τρομοκράτες - Σε εξέλιξη η επιχείρηση με συλλήψεις και προσαγωγές

Σε εξέλιξη βρίσκεται από το μεσημέρι της Παρασκευής, 8 Νοεμβρίου, εκτεταμένη επιχείρηση της Διεύθυνσης Αντιμετώπισης Ειδικών Εγκλημάτων Βίας και έχουν πραγματοποιηθεί 13 κατ’ οίκον έρευνες, έχουν προσαχθεί συνολικά 15 άτομα στην Αντιτρομοκρατική Υπηρεσία, όπου εξετάζονται, ενώ έχουν συλληφθεί μέχρι στιγμής δύο άντρες, ηλικίας 41 και 45 ετών, οι οποίοι κατηγορούνται για τρομοκρατικές πράξεις, κατοχή εκρηκτικών, παράβαση του Νόμου περί όπλων και πλαστογραφία.

Ειδησεογραφία

Ειδήσεις ανά Δήμο

Αθλητισμός

Κεντρική Ελλάδα

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ