.
.
.
.

Τετάρτη, 23 Σεπτεμβρίου 2020

20 εργάτες για τέσσερις μήνες θα προσλάβει ο Δήμος Μουζακίου - Αιτήσεις μόνο την Πέμπτη (24/9)

Στην πρόσληψη 20 ατόμων της ειδικότητας Εργάτες Γενικών Καθηκόντων Υ.Ε. με σύμβαση εργασίας ορισμένου χρόνου διάρκειας τεσσάρων μηνών προχωρά ο Δήμος Μουζακίου.

Στην Καρδίτσα την Πέμπτη (24/9) η Υπ. Εργασίας Δόμνα Μιχαηλίδου

Την περιφερειακή ενότητα Καρδίτσας θα επισκεφθεί αύριο (Πέμπτη 24/9) η Υπουργός Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων Δόμνα Μιχαηλίδου, στο πλαίσιο των δράσεων για την αντιμετώπιση των επιπτώσεων από την κακοκαιρία Ιανός, η οποία έπληξε την περιοχή.

Μέχρι τις 9 μ.μ. ανοιχτό το Δημαρχείο Λίμνης Πλαστήρα - Πρόσκληση για μίσθωση μηχανημάτων έργων

Από τη Δευτέρα 21/9/2020 και για ένα μήνα, το Δημαρχείο Λίμνης Πλαστήρα λειτουργεί από το πρωϊ 7 π.μ. μέχρι 9 το βράδυ, σε καθεστώς έκτακτης ανάγκης, προκειμένου να εξυπηρετήσει τις ανάγκες των δημοτών και ειδικότερα να δεχθεί αιτήσεις και να συνδράμει όσους επλήγησαν από τη θεομηνία.

Αντιπλημμυρικά έργα ύψους 38,6 εκατ. ευρώ σε Καλέντζη, Ιταλικό και Πάμισο ανακοίνωσε το Υπ. Υποδομών

Με ανακοίνωση του εξέδωσε το Υπουργείο Υποδομών και Μεταφορών γνωστοποίησε έξι μέτρα για τις πληγείσες περιοχές από την κακοκαιρία "Ιανό" .

Σημαντική ανακοίνωση για την ποιότητα του νερού - Δείτε τι ανακοίνωσε ο Σύνδεσμος Ύδρευσης Δ. Καρδίτσας & Λοιπών Δήμων

Ανακοίνωση σχετικα με το πόσιμο νερό εξέδωσε το απόγευμα της Τετάρτης (23/9) ο Σύνδεσμος Ύδρευσης Δ. Καρδίτσας & Λοιπών Δήμων.

ΑΑΔΕ: Παρατείνονται οι προθεσμίες δηλώσεων μισθώσεων ακινήτων

Με απόφαση του Διοικητή της Ανεξάρτητης Αρχής Δημοσίων Εσόδων παρατείνεται έως τις 20 Οκτωβρίου 2020 η δυνατότητα υποβολής των δηλώσεων μίσθωσης ακινήτου, με ημερομηνία έναρξης μίσθωσης από 1η έως και 31 Αυγούστου 2020.

Τετάρτη 23/9: Τα σημεία του επαρχιακού δικτύου της Π.Ε. Καρδίτσας που εξακολουθεί να υπάρχει διακοπή κυκλοφορίας

Σημαντικά προβλήματα εξακολουθούν να υπάρχουν στο επαρχιακό δίκτυο του νομού Καρδίτσας σήμερα Τετάρτη 23 Σεπτεμβρίου τέσσερις ημέρες μετά την ολοκλήρωση της κακοκαιρίας "Ιανός".

Σύσκεψη του ΓΓ της ΚΕ του Δημήτρη Κουτσούμπα με εκπροσώπους φορέων και πληγέντων στην Καρδίτσα

Ο ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ Δημήτρης Κουτσούμπας, στο πλαίσιο της περιοδείας του στις πληγείσες περιοχές της Καρδίτσας, αφού περιόδευσε στα καταστήματα της πόλης, συναντήθηκε με τον Δήμαρχο της Καρδίτσας Β. Τσιάκο και τον Περιφερειάρχη Θεσσαλίας Κ. Αγοραστό, όπου ενημερώθηκε για τα σοβαρά προβλήματα στην περιοχή, ενώ είχε συνάντηση με εκπροσώπους φορέων και πληγέντων στο αίθριο της Δημοτικής Αγοράς.

ΕΙΔΗΣΕΟΓΡΑΦΙΑ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΝΑ ΔΗΜΟ

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ