.
.
.
.

Πέμπτη, 24 Σεπτεμβρίου 2020

Εργασία ξεκίνησαν άλλοι 8 άνεργοι του προγράμματος κοινωφελούς χαρακτήρα του ΟΑΕΔ στο Δήμο Αργιθέας

Εργασία ξεκίνησαν την Πέμπτη 24 Σεπτεμβρίου άλλοι 8 άνεργοι στο Δήμο Αργιθέας μέσω του προγράμματος κοινωφελούς εργασίας του ΟΑΕΔ και μετά την οριστικοποίηση των πινάκων στις 3 Αυγούστου 2020.

Π.Ο.Α.Σ: Δήλωση συμπαράστασης στον πολύπαθο Δήμο Αργιθέας

Το ΔΣ της ΠΟΑΣ εκφράζει την αμέριστη συμπαράσταση στον πολύπαθο Δήμο Αργιθέας, καθώς και σε όλους τους δήμους που επλήγησαν από τον καταστροφικό κυκλώνα που έπληξε αιφνιδίως μεγάλο μέρος της θεσσαλικής γης.

Ανακοίνωση της ΔΕΥΑ Καρδίτσας για αναστολή προθεσμιών στους λογαριασμούς

Γίνεται γνωστό στους καταναλωτές που εξυπηρετεί η ΔΕΥΑ Καρδίτσας ότι οι αναγραφόμενες ημερομηνίες λήξεως των πάσης φύσεως λογαριασμών  που αφορούν το προσεχές διάστημα, ΔΕΝ ΙΣΧΥΟΥΝ

Τ.Ε. Καρδίτσας ΚΚΕ: "Περιοδείες κλιμακίων της Τ.Ε. στις πληγείσεις περιοχές και δράσεις στήριξης των πληγέντων"

Από την πρώτη στιγμή που η πλημμύρα κατέστρεψε το νομό μας, τα μέλη και τα στελέχη της ΤΕ Καρδίτσας του ΚΚΕ, βρέθηκαν στους τόπους της καταστροφής, δίπλα στους επαγγελματίες, τους αγρότες, τα πνιγμένα νοικοκυριά βοηθώντας, στηρίζοντας, καταγράφοντας.

Λία Ρογγανάκη: "Καρδίτσα κράτα γερά"

Σάββατο βράδυ και βρίσκομαι καθηλωμένη στο κρεβάτι έτοιμη να γράψω όσα με πνίγουν και μου δημιουργούν αυτόν τον κόμπο στο λαιμό, προσπαθώντας να συγκρατήσω τα δάκρυα μου.

«Χαμένη Ατλαντίδα» η περιοχή του "Παλέρμο" (+Φώτο)

Αν κάποιος δεν μπορεί να συνειδητοποιήσει ή να φανταστεί τι συνέβη εδώ και μία εβδομάδα περίπου στην Καρδίτσα, πηγαίνοντας  στο Παλέρμο και τις πέριξ αυτού περιοχές, θα διαπιστώσει το μέγεθος της καταστροφής.

Eπιστολή της Ε.ΑΣ.Υ.Κ για αποκατάσταση των υπηρεσιακών οχημάτων που καταστράφηκαν στην πρόσφατη κακοκαιρία

Η Ένωση Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Καρδίτσας με επιστολή στον Αρχηγό της Ελληνικής Αστυνομίας ζητά την αποκατάσταση των υπηρεσιακών οχημάτων που καταστράφηκαν στην καταιγίδα "Ιανός".

Λίνα Μενδώνη στην Καρδίτσα: Θα κάνουμε ότι μπορούμε για να σώσουμε αρχαιότητες και έργα τέχνης από τη λάσπη! (+Φώτο +Βίντεο)

«Θα κάνουμε ότι είναι δυνατόν για να σώσουμε τα αρχαιολογικά ευρήματα, τα έργα τέχνης και τον εξοπλισμό στο Αρχαιολογικό Μουσείο και στη Δημοτική Πινακοθήκη Καρδίτσας από τη λάσπη», επισήμανε σήμερα το απόγευμα η Υπουργός Πολιτισμού κ. Λίνα Μενδώνη.

ΕΙΔΗΣΕΟΓΡΑΦΙΑ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΝΑ ΔΗΜΟ

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ