.
.
.
.
.

Παρασκευή, 25 Σεπτεμβρίου 2020

Η Θεσσαλία στην Καρδιά μας: "Το Πολιτικό Ολίσθημα και τα Ψεύδη του Περιφερειάρχη Θεσσαλίας"

Στο  Περιφερειακό Συμβούλιο που έλαβε χώρα στις 24/9/2020, λίγες μέρες μετά τα τραγικά συμβάντα από τη θεομηνία που έπληξε την Καρδίτσα, τα Φάρσαλα και τον Αλμυρό, όσοι ήμασταν παρόντες ζήσαμε ένα μοναδικό “show” με πολλά ψεύδη από τον Περιφερειάρχη Θεσσαλίας κ. Κώστα  Αγοραστό.

Λαογραφικός & Πολιτιστικός Σύλλογος Οξυάς: "…αντί επικήδειου στο μπάρμπα Χρήστο Μπλέτσα"

Απεβίωσε πριν λίγες μέρες ο μπάρμπα Χρήστος Μπλέτσας, παλαιός οργανοπαίχτης στο παραδοσιακό βιολί και μέλος του μουσικού συγκροτήματος «τα Μπλετσάκια», που διαδραμάτισε καθοριστικό ρόλο στη μουσική παράδοση και την πολιτιστική κληρονομιά του τόπου μας και ιδιαίτερα του χωριού της Οξυάς.

Συντριβή στρατιωτικού αεροσκάφους στην Ουκρανία - Τουλάχιστον 22 νεκροί(+Βίντεο)

Στρατιωτικό αεροσκάφος τύπου An-26 συνετρίβη κατά τη διάρκεια της προσγείωσης στην περιοχή του Χαρκόβου, στην Ουκρανία, όπως επιβεβαίωσε ο διοικητής της Πολεμικής Αεροπορίας της χώρας.

Μερίδες φαγητού και σάντουιτς μοιράζουν Δήμος Καρδίτσας και εθελοντές του Ερυθρού Σταυρού (+Φώτο)

Τις τελευταίες ημέρες, πάνω από 1000 μερίδες φαγητού μοιράζονται καθημερινά σε πλημμυροπαθείς συμπολίτες μας από τον Δήμο Καρδίτσας, ενώ σε συνεργασία με εθελοντές του Ερυθρού Σταυρού γίνεται διανομή κρύων σάντουιτς και εμφιαλωμένων νερών σε επιχειρηματίες κατά τη διάρκεια καθαρισμού των καταστημάτων τους.

Το Μουζάκι επισκέφτηκε κλιμάκιο του ΚΚΕ με επικεφαλής την βουλευτή του Κόμματος, Διαμάντω Μανωλάκου

Περιοδεία στο κατεστραμμένο Μουζάκι, που μία εβδομάδα μετά τις πλημμύρες παραμένει σε τραγική κατάσταση -όπως άλλωστε όλη η Καρδίτσα- πραγματοποίησε κλιμάκιο του ΚΚΕ με επικεφαλής την βουλευτή του Κόμματος, Διαμάντω Μανωλάκου.

Παρέμβαση Γ. Κωτσού σε Π. Θεοδωρικάκο για παράταση προθεσμίας δήλωσης τετραγωνικών στους Δήμους του Ν. Καρδίτσας

Στον Υπουργό Εσωτερικών κ. Παναγιώτη Θεοδωρικάκο παρενέβη ο Βουλευτής Ν.Δ. Ν. Καρδίτσας κ. Γιώργος Κωτσός, ζητώντας παράταση της ισχύουσας προθεσμίας δήλωσης επιπλέον τετραγωνικών μέτρων ηλεκτροδοτούμενων και μη ακινήτων στους Δήμους του Νομού Καρδίτσας που μετρούν τις πληγές τους από το καταστροφικό πέρασμα του «Ιανού».

Παράδοση ειδών πρώτης ανάγκης στο Κοινωνικό Παντοπωλείο από το ΚΙΝΑΛ Καρδίτσας

Το Κίνημα Αλλαγής Καρδίτσας ενημερώνει για την παράδοση ειδών πρώτης ανάγκης στο Κοινωνικό Παντοπωλείο της Καρδίτσας ως μια πράξη αλληλεγγύης στους πληγέντες από την κακοκαιρία.

Το Δήμο Αλμυρού επισκέφθηκε σήμερα Παρασκευή (25/9) ο Πρόεδρος της Π.Ε.Δ. Θεσσαλίας

Τον Δήμο Αλμυρού επισκέφτηκαν σήμερα Παρασκευή 25 Σεπτεμβρίου ο Πρόεδρος της Π.Ε.Δ. Θεσσαλίας κ. Θαν. Νασιακόπουλος Δήμαρχος Κιλελέρ συνοδευόμενοι από το μέλος του Δ.Σ. της Π.Ε.Δ. κ. Αντ. Γκουντάρα Δήμαρχο Αγιάς και το Διευθυντή κ. Δημ. Τσούμα.

ΕΙΔΗΣΕΟΓΡΑΦΙΑ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΝΑ ΔΗΜΟ

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ