.
.
.
.
.

Δευτέρα, 28 Σεπτεμβρίου 2020

Μαζική σύσκεψη πληγέντων στις Καμινάδες

Μαζικότατη σύσκεψη πληγέντων των Καμινάδων Καρδίτσας έγινε το Σάββατο 26 Σεπτεμβρίου στην πλατεία της Ζωοδόχου Πηγής με αφορμή την πρόσφατη πλημμύρα που έπληξε όλη την πόλη της Καρδίτσας και ειδικά τη συνοικία των Καμινάδων με ανυπολόγιστες ζημιές τόσο στα μαγαζιά όσο κι στα σπίτια των κατοίκων.

Κοντά στους πλημμυροπαθείς ο Ηρακλής Παλαμά - Συγκέντρωσε τρόφιμα και είδη πρώτης ανάγκης

«Πράττοντας το ελάχιστο που μας αναλογεί και ανταποκρινόμενοι στην έκκληση του Δήμου Παλαμά για συγκέντρωση ειδών πρώτης ανάγκης προς ενίσχυση των πλημμυροπαθών, ζητήσαμε προ ημερών από τους γονείς και τα παιδιά της Ακαδημίας μας να κάνουμε ότι μπορούμε ώστε να στηρίξουμε τους πληγέντες συμπολίτες μας με τα απολύτως αναγκαία αγαθά…

Ν. Καρδίτσας: Τεράστια η ζημιά στο ζωικό κεφάλαιο - Ολοκληρώνεται η υγειονομική ταφή

Τεραστίων διαστάσεων είναι η ζημιά που υπέστη το ζωικό κεφάλαιο στο νομό Καρδίτσας από τις πλημμύρες στις οργανωμένες εκτροφές, καθώς υπάρχουν και τα οικόσιτα ζώα που πνίγηκαν και δεν μπορούν να υπολογιστούν.

Δράση συνδρομής της Γραμματείας Οργανωτικού της ΝΔ για τους πληγέντες στην Καρδίτσα από τον «Ιανό»

Μέχρι την Τετάρτη 7 Οκτωβρίου 2020 οι Δ.Ε.Ε.Π. (ΝΟΔΕ) συλλέγουν στα γραφεία τους, είδη πρώτης ανάγκης με σκοπό να αποσταλούν στους πληγέντες απο την κακοκαιρία.

ΕΠΣΚ: Αναβάλλεται η έναρξη των ερασιτεχνικών πρωταθλημάτων

Για άλλη μια εβδομάδα αναβάλλεται η έναρξη των πρωταθλημάτων της Α' και Β' ΕΠΣΚ όπως γνωστοποίησε η διοργανώτρια το απόγευμα της Δευτέρας (28/9) και μετά την πλημμύρα που έπληξε την περιοχή μας και όλους τους αθλητικούς χώρους.

ΕΙΔΗΣΕΟΓΡΑΦΙΑ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΝΑ ΔΗΜΟ

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ