.
.
.
.
.

Τρίτη, 29 Σεπτεμβρίου 2020

Άλλοι 18 άνεργοι του προγράμματος κοινωφελούς χαρακτήρα του ΟΑΕΔ στο Δήμο Καρδίτσας

Εργασία ξεκινούν την Τρίτη 30 Σεπτεμβρίου 2020 άλλοι 18 άνεργοι στο Δήμο Καρδίτσας μέσω του προγράμματος κοινωφελούς εργασίας του ΟΑΕΔ και μετά την οριστικοποίηση των πινάκων στις 3 Αυγούστου 2020.

Υπεγράφη η σύμβαση για τη βελτίωση της οδικής σύνδεσης των Αγίων Αναργύρων με την Ε.Ο. Λάρισας - Καρδίτσας

Υπεγράφη από τον Περιφερειάρχη Θεσσαλίας η σύμβαση για τη βελτίωση της οδικής ασφάλειας στο τμήμα που συνδέει τον οικισμό των Αγίων Αναργύρων με την οδό Λάρισας – Καρδίτσας.

Μορφωτικό Ίδρυμα της ΕΣΗΕΘΣΤΕ-Ε: Βραβεία «Μαρκατά» σε φοιτητές δημοσιογραφίας

Το Μορφωτικό Ίδρυμα της Ένωσης Συντακτών Ημερησίων Εφημερίδων Θεσσαλίας - Στερεάς Ελλάδος και Εύβοιας θα απονείμει και φέτος τα βραβεία «Μαρίνου και Ιωάννου Μαρκατά», σε αποφοίτους Λυκείων της Κεντρικής Ελλάδας, που πέτυχαν τις υψηλότερες θέσεις εισαγωγής σε πανεπιστημιακές δημοσιογραφικές σχολές.

Στήριξη του Σ.Ε.Α. Παλαμά στους πληγέντες συμπολίτες μας - Κάλεσμα στην 44η αιμοδοσία και συγκέντρωση τροφίμων

«Συναισθανόμενοι τις πολύ δύσκολες ώρες που περνούν πολλοί συμπολίτες μας μετά από τις καταστροφικές πλημμύρες της περασμένης εβδομάδας, το Δ.Σ. του συλλόγου μας δεν μπορούσε να μείνει αμέτοχο. Σε πρόσφατη συνεδρίασή του λοιπόν αποφάσισε:

«Η Θεσσαλία στην καρδιά μας» στηρίζει τα αιτήματα του συλλόγου εργαζομένων της περιφέρειας

Η Περιφερειακή Παράταξη «Η ΘΕΣΣΑΛΙΑ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΜΑΣ» στηρίζει αμέριστα τους υπαλλήλους της Περιφέρειας Θεσσαλίας , στο σημαντικό τους έργο, ειδικά στη σημερινή συγκυρία των επιπτώσεων της κακοκαιρίας «ΙΑΝΟΣ» και ζητά από την Περιφερειακή Αρχή Θεσσαλίας την άμεση χορήγηση των απαραίτητων μέσων για την καταγραφή και αποτίμηση των ζημιών στις πληγείσες περιοχές.

Ο Σύλλογος Εργαζομένων του Γ.Ν .Καρδίτσας συμπαραστέκεται στους πλημμυροπαθείς

Ο Σύλλογος Εργαζομένων του Γ.Ν .Καρδίτσας, συμπαραστέκεται σε όλους τους συμπολίτες μας, που επλήγησαν από την πρωτοφανή καταστροφική πλημμύρα ,που υπέστη ο Νομός μας.

Πανκαρδιτσιώτικο συλλαλητήριο τη Δευτέρα (5/10) στην Καρδίτσα από αγρότες και φορείς για άμεση αποζημίωση 100% της καταστροφής του «Ιανού» (+Φώτο +Βίντεο)

Ανοιχτή συνάντηση τοπικών φορέων για την μεγάλη καταστροφή που προκάλεσε στο νομό Καρδίτσας ο κυκλώνας «Ιανός» και την ανάληψη δυναμικής δράσης, πραγματοποίησαν σήμερα (29/9) αργά το απόγευμα στο αίθριο της Δημοτικής Αγοράς η Ενωτικής Ομοσπονδία Αγροτικών Συλλόγων του Νομού σε συνεργασία με τον Εμπορικό Σύλλογο Καρδίτσας.

Το Σωματείο Συνταξιούχων ΙΚΑ ν. Καρδίτσας θα συμμετέχει στην παράσταση διαμαρτυρίας την Παρασκευή 2/10

Με ανακοίνωση του το Σωματείο Συνταξιούχων ΙΚΑ νομού Καρδίτσας γνωστοποιεί ότι θα συμμετέχει στην παράσταση διαμαρτυρίας την Παρασκευή 2 Οκτώβρη και ώρα 5:45 στο Δημαρχείο Καρδίτσας.

Επαναλειτουργεί από το πρωί της Τετάρτης 30 Σεπτεμβρίου το 5ο Δημοτικό Σχολείο Καρδίτσας - Παραμένει κλειστό το Δημοτικό Σταυρού

Με απόφαση της Δημοτικής αρχής κανονικά θα λειτουργήσει από το πρωί της Τετάρτης 30 Σεπτεμβρίου το 5ο Δημοτικό σχολείο Καρδίτσας.

Ε.Ο.Δ.Υ: 5 νέοι θάνατοι και 416 νέα κρούσματα κορονοϊού στην Ελλάδα (Τρίτη 29/9) - Η γεωγραφική κατανομή των κρουσμάτων

Γνωστοποιήθηκε το απόγευμα της Τρίτης 29 Σεπτεμβρίου από τον Ε.Ο.Δ.Υ. η ημερήσια έκθεση επιδημιολογικής επιτήρησης λοίμωξης από το νέο κορονοϊό.

ΕΙΔΗΣΕΟΓΡΑΦΙΑ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΝΑ ΔΗΜΟ

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ