.
.
.
.
.

Τετάρτη, 30 Σεπτεμβρίου 2020

Κοντά στους πλημμυροπαθείς ο Πολιτιστικός Σύλλογος Νέων Νεοχωρίου

Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Νέων Νεοχωρίου μαζί με τη βοήθεια αρκετών εθελοντών φίλων μας, από την πρώτη στιγμή της καταστροφής που μας βρήκε, κινητοποιήθηκε άμεσα και παρείχε βοήθεια, απεγκλωβίζοντας συμπολίτες μας που είχαν αποκλειστεί στις οικίες τους και βοηθώντας στην απόφραξη οδών και φρεατίων όπου ήταν εφικτό.

Αθήνα: 32 ηλικιωμένοι σε γηροκομείο θετικοί στον κορονοϊό - Στο νοσοκομείο θα εισαχθούν οι περισσότεροι

32 κρούσματα κορονοϊού εντοπίστηκαν σε γηροκομείο στην Αθήνα με τον Σωτήρη Τσιόδρα και το Νίκο Χαρδαλιά να σπεύδουν άμεσα στο σημείο.

Μάρτζη Ζευγαρά: "Ας ενωθούμε, ας χαμογελάσουμε ξανά"

Έρημη πόλη. Πόσες μέρες πέρασαν άραγε από εκείνη την τραγική νύχτα που παρέσυρε περιουσίες και όνειρα; Τον έχασα το λογαριασμό. Δεν μετράω πια. Το μόνο που αντέχω να κάνω, είναι να δίνω δύναμη σε όσους παλεύουν μόνοι τους ακόμη, κάποιοι δυστυχώς μάταια.

ΑΑΔΕ: Παράταση για δηλώσεις ΦΠΑ και φόρων -Τι ισχύει για περιοχές που κηρύχθηκαν σε έκτακτη ανάγκη

Η Ανεξάρτητη Αρχή Δημοσίων Εσόδων ανακοίνωσε ότι παρατείνεται έως και τις 7 Οκτωβρίου 2020 η προθεσμία της ηλεκτρονικής υποβολής των δηλώσεων Φόρου Προστιθέμενης Αξίας (ΦΠΑ), φόρου διαμονής, περιβαλλοντικού τέλους, φόρου εισοδήματος νομικών προσώπων, για τις περιπτώσεις, που η προθεσμία έληγε σήμερα, και απόδοσης παρακρατούμενων φόρων, οι οποίοι καταβλήθηκαν τον Ιούλιο.

Ισχυρή σύσταση για μέτρα αυτοπροστασίας από Covid-19 σε οικισμούς Δήμου Θηβαίων και Δήμου Χαλκιδέων

Μετά από έκτακτη σύσκεψη στο Κέντρο Επιχειρήσεων της Πολιτικής Προστασίας και με βάση τα στοιχεία που προέκυψαν από την ιχνηλάτηση 63χρονης ημεδαπής που βρέθηκε θετική στον Covid_19 και νοσηλεύεται στο νοσοκομείο «ΝΙΜΤΣ»,

Περιοδεία του Βουλευτή Ν. Παππά στους πληγέντες δήμους Αργιθέας και Λίμνης Πλαστήρα

Περιοδεία στους πληγέντες δήμους Αργιθέας και Λίμνης Πλαστήρα του νομού Καρδίτσας πραγματοποίησε σήμερα ο τομεάρχης Υποδομών και Μεταφορών της Κ.Ο. του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία και βουλευτής Νότιου Τομέα Β' Αθηνών, Νίκος Παππάς, σε συνέχεια των δύο πρόσφατων επισκέψεών του στην περιοχή με αφορμή τις καταστροφές από τον Ιανό.

ΣΒΘΣΕ: Διεύρυνση των αποζημιώσεων και για τις επιχειρήσεις με έδρα διαφορετική από την παραγωγική μονάδα

Ο Σύνδεσμος Βιομηχανιών Θεσσαλίας & Στερεάς Ελλάδος, ανακοινώνει ότι οι αποζημιώσεις πρέπει να διευρυνθούν και σε επιχειρήσεις που έχουν την έδρα τους σε άλλες περιοχές της χώρας, αλλά οι παραγωγικές τους μονάδες είναι εγκατεστημένες και λειτουργούν στις πληγείσες περιοχές

Έπεσε το δίκτυο της Vodafone - η ανακοίνωση της εταιρείας για την αιτία της βλάβης

Σε τριπλό κόψιμο καλωδίου οπτικών ινών αποδίδουν πηγές της Vodafone τη μεγάλης έκτασης βλάβη που έχει προκληθεί το απόγευμα της Τετάρτης και δημιούργησε σοβαρά προβλήματα στην πρόσβαση κυρίως στο ίντερνετ αλλά και στο δίκτυο τηλεφωνίας της εταιρίας.

ΕΙΔΗΣΕΟΓΡΑΦΙΑ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΝΑ ΔΗΜΟ

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ