.
.
.
.
.

Δευτέρα, 18 Νοεμβρίου 2019

Επίσκεψη εκπροσώπων της διεθνούς επιτροπής κλωστοϋφαντουργίας και κορυφαίων εταιρειών του χώρου στο Κέντρο Βάμβακος Καρδίτσας

Αντιπροσωπεία της Διεθνούς Επιτροπής Κλωστοϋφαντουργίας (International Textile Manufactures Federation), αποτελούμενη από τους Dr. Christain, Mr. Schinler και Olivier Zieschank, επισκέφθηκε το Εθνικό Κέντρο Ποιοτικού Ελέγχου, Ταξινόμησης και Τυποποίησης Βάμβακος Καρδίτσας, προκειμένου να ενημερωθεί για τις δράσεις του και να ισχυροποιηθεί η συνεργασία που υπάρχει.

Σημαντικά θέματα στο "τραπέζι" στη συνάντηση Μητσοτάκη με τους Περιφερειάρχες

Η μεγαλύτερη απορρόφηση και η ταχύτερη αξιοποίηση τον κονδυλίων του ΕΣΠΑ, το θέμα της ενίσχυσης των αρμοδιοτήτων των Περιφερειών και το μεταναστευτικό/προσφυγικό ζήτημα βρέθηκαν στο επίκεντρο της τακτικής συνάντησης που είχε ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης με τους 13 Περιφερειάρχες της χώρας, στο Μέγαρο Μαξίμου.

Το Γυμνάσιο –Λ.Τ. Μαγούλας στην Ρουμανία

Την πόλη Rachita της Ρουμανίας επισκέφθηκε ομάδα καθηγητών αποτελούμενη από 5 καθηγητές από τις 4-11 2019 έως τις 9-11 2019 στο πλαίσιο του ευρωπαϊκού προγράμματος Erasmus+ 2018, δράση ΚΑ229, με τίτλο «DYNAMIC CITIZENS OF EUROPE».

Δημ. Παπακώστας: "Οι μεταρρυθμίσεις προχωρούν - Οι ανισότητες αυξάνονται...."

Η κοινή γνώμη παρακολουθεί με αισθήματα αισιοδοξίας τις νέες πολιτικές που εφαρμόζει η νέα κυβέρνηση, τις τολμηρές Μεταρρυθμίσεις που υλοποιεί, ιδίως στα θέματα Ασφάλειας, Δημόσιας Τάξης, Ακαδημαϊκών ελευθεριών ( ασύλου), Επενδύσεων, φορολογικής ελάφρυνσης και αλλαγών στο Ασφαλιστικό Σύστημα μετά τις κρίσιμες αποφάσεις του Συμβουλίου της Επικρατείας.

Σε εξέλιξη οι εργασίες στη "Σκάλα" Ανθηρού

Τις οδικές εργασίες στη θέση «Σκάλα», στο Ανθηρό επισκέφθηκαν τη Δευτέρα (18/11) Αντιπεριφερειάρχης Καρδίτσας Κ. Νούσιος, συνοδευόμενος από το Δήμαρχο Αργιθέας Α. Στεργίου, τους Αντιδημάρχους Μπ. Πούλιο, Ηλία Τσιατσιάνη, τον Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου Αργιθέας Η. Παπαδήμα και τον Πρόεδρο Τ.Κ. Ανθηρού Γ. Κωτή.

Φ. Αλεξάκος: "Δέκα μέρες μετά την απόφαση αναστολής - κατάργησης του Πανεπιστημιακού τμήματος «Αγωγής και Φροντίδας στην Πρώιμη Παιδική Ηλικία». Μια πρώτη αποτίμηση"

Ήδη ξεπεράσαμε τις δέκα μέρες από την απόφαση κατάργησης, στην πράξη, του Πανεπιστημιακού τμήματος «Αγωγής και Φροντίδας στην Πρώιμη Παιδική Ηλικία» με έδρα την πόλη μας.

Στο απογευματινό αγάπης ενόψει των Χριστουγέννων θα παρευρεθεί ο Μητροπολίτης κ. Τιμόθεος

O Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης μας κ. Τιμόθεος, την Τρίτη 19 Νοεμβρίου 2019 και ώρα 6:00΄μ.μ., θα παρευρεθεί στο καθιερωμένο απογευματινό αγάπης ενόψει των Χριστουγέννων του Σωματείου «Φίλες της Αγάπης» Καρδίτσης στο Παυσίλυπο.

Νέος πρόεδρος της ΕΝ.Π.Ε. ο Απόστολος Τζιτζικώστας

Με την ανάδειξη του Περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας Απόστολου Τζιτζικώστα ως νέου Προέδρου της Ένωσης Περιφερειών Ελλάδας, ολοκληρώθηκαν οι αρχαιρεσίες για την εκλογή του Προεδρείου του Διοικητικού Συμβουλίου και των Μελών της Εκτελεστικής Επιτροπής της ΕΝΠΕ.

Ειδησεογραφία

Ειδήσεις ανά Δήμο

Αθλητισμός

Κεντρική Ελλάδα

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ