.
.
.
.
.

Τετάρτη, 27 Νοεμβρίου 2019

Εργασίες ασφαλτόστρωσης για λίγες ημέρες εκατέρωθεν του κόμβου Αστρίτσας στην Επ.Ο. Καρδίτσας - Λάρισας

Με απόφαση του Αστυνομικού Διευθυντή Καρδίτσας Θωμά Καρανάσιου προσωρινές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις, με μερική κατάληψη οδοστρώματος, θα ισχύσουν κατά το χρονικό διάστημα από Πέμπτη 28 Νοεμβρίου έως 6 Δεκεμβρίου 2019 και ώρες 07:00΄- 18:00΄,

Καρδίτσα: Πορεία διαμαρτυρίας κατά των αιολικών στα Άγραφα και της ποινικοποίησης των αγώνων (+Φώτο +Βίντεο)

Πραγματοποιήθηκε το απόγευμα σήμερα Τετάρτη (27/11), στην κεντρική πλατεία της Καρδίτσας, συγκέντρωση και στη συνέχεια πορεία διαμαρτυρίας στους δρόμους της πόλης ενάντια στην εγκατάσταση ανεμογεννητριών στις κορυφογραμμές των Αγράφων που διοργάνωσε η "Ανοιχτή συνέλευση ενάντια στην «πράσινη ανάπτυξη» και στα αιολικά στα Άγραφα".

Πρόσκληση από την Περιφέρεια Θεσσαλίας για την αναβάθμιση των λιμενικών εγκαταστάσεων σε Βόλο και Σκιάθο

Πρόσκληση, με την οποία καλούνται τόσο ο Οργανισμός Λιμένος Βόλου όσο και το Λιμενικό Ταμείο Δήμου Σκιάθου να καταθέσουν άμεσα προτάσεις για την αναβάθμιση των λιμενικών τους εγκαταστάσεων, με χρηματοδότηση ύψους 2,5 εκατ. ευρώ από το ΕΣΠΑ Θεσσαλίας υπέγραψε ο Κ. Αγοραστός.

Λαμία: Εντοπίστηκε σε χωράφι καμένο πτώμα άνδρα

Συναγερμός σήμανε στις αστυνομικές αρχές μετά από πληροφορία για εύρεση πτώματος καμένου άνδρα σε χωράφι κοντά στις εγκαταστάσεις 5Χ5 στα Γαλανέικα, 60 μέτρα από το κεντρική οδό Αλύτρωτων Πατρίδων.

Ψήφισμα - καταγγελία της ΕΛΜΕ Καρδίτσας για την ποινικοποίηση των κοινωνικών αγώνων

Καταδικάζουμε την κλήση πολιτών από την Αρχές, για την παροχή εξηγήσεων, λόγω της συμμετοχής τους στις κινητοποιήσεις ενάντια στην εγκατάσταση ανεμογεννητριών στα Άγραφα.

Επιτυχής ολοκλήρωση του 4ου Σεμιναρίου Πρώτων Βοηθειών από τον ΣΕΑ Παλαμά

Ολοκληρώθηκε με επιτυχία την περασμένη εβδομάδα (20/11/2019) το 4ο σεμινάριο πρώτων βοηθειών που διοργάνωσε ο Σύλλογος Εθελοντών Αιμοδοτών Παλαμά σε συνεργασία με τον Ερυθρό Σταυρό.

Πρόσθετα μέτρα για την πρόληψη της "Αφρικανικής Πανώλους των Χοίρων" ανακοίνωσε ο Μ. Βορίδης

Ο Υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης, Μάκης Βορίδης ανακοίνωσε σειρά πρόσθετων μέτρων για την πρόληψη διάδοσης της ζωονόσου της Αφρικανικής Πανώλους των Χοίρων ώστε να περιφρουρηθεί ακόμη πιο αποτελεσματικά το ζωικό κεφάλαιο της χώρας και να ενισχυθεί η εμπορευσιμότητα των ελληνικών χοιρινών.

ΕΙΔΗΣΕΟΓΡΑΦΙΑ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΝΑ ΔΗΜΟ

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ