.
.
.

Μνημόσυνα

Την Κυριακή 19 Σεπτεμβρίου το ετήσιο μνημόσυνο του Γεώργιου Παπατσώρη

Τελούμε την Κυριακή 19 Σεπτεμβρίου 2021 στον Ιερό Ναό Αγίου Θεοδώρου του Στρατηλάτου της κοινότητας Αρτεσιανού Καρδίτσας το ετήσιο Μνημόσυνο για την Ανάπαυση της ψυχής του Αγαπημένου μας Πατέρα και Παππού Γεώργιου Παπατσώρη (υποστράτηγος Ε.Χ. ε.α.).

Την Κυριακή 12 Σεπτεμβρίου το 40ήμερο Μνημόσυνο του Αλέξανδρου Χαρόβα

Τελούμε την Κυριακή 12 Σεπτεμβρίου 2021 στον Ιερό Ναό Αγίας Παρασκευής Σοφάδων το 40ήμερο Μνημόσυνο για την Ανάπαυση της ψυχής του Αγαπημένου μας Γιού, Αδερφού και Θείου Αλέξανδρου Χαρόβα.

Την Κυριακή 12 Σεπτεμβρίου το 40ημερο Μνημόσυνο του Βασίλειου Μήτσιου

Τελούμε την Κυριακή 12 Σεπτεμβρίου 2021 από τον Ιερό Ναό Κοιμήσεως της Θεοτόκου Καρδίτσας 40ήμερο Μνημόσυνο για την Ανάπαυση της ψυχής του Αγαπημένου μας Συζύγου, Πατέρα και Παππού Βασίλειου Ηλ. Μήτσιου.

Το Σάββατο 11 Σεπτεμβρίου το 40ήμερο Μνημόσυνο του Σωτήριου Ρεβενήσιου

Τελούμε το Σάββατο 11 Σεπτεμβρίου 2021 στον Ιερό Ναό Αγίας Τριάδας της κοινότητας Πασχαλίτσας Καρδίτσας το 40ήμερο Μνημόσυνο για την Ανάπαυση της ψυχής του Αγαπημένου Συζύγου, Πατέρα και Παππού Σωτήριου Ρεβενήσιου.

Την Κυριακή 5 Σεπτεμβρίου το 40ημερο Μνημόσυνο της Παρασκευής Τσατσαρέλη - Μαντέ

Τελούμε την Κυριακή 5 Σεπτεμβρίου 2021 από τον Ιερό Ναό Κοιμήσεως της Θεοτόκου της κοινότητας Μεταμόρφωσης Καρδίτσας 40ήμερο Μνημόσυνο για την Ανάπαυση της ψυχής της Αγαπημένης μας Συζύγου, Κόρης, Αδερφής και Θείας Παρασκευής Τσατσαρέλη - Μαντέ.

Το Σάββατο 4 Σεπτεμβρίου το 40ημερο Μνημόσυνο του Απόστολου Κων. Βαμβακάρη

Τελούμε το Σάββατο 4 Σεπτεμβρίου 2021 από τον Ιερό Ναό Αγίου Νικολάου της κοινότητας Ματαράγκας Καρδίτσας 40ήμερο Μνημόσυνο για την Ανάπαυση της ψυχής του Αγαπημένου μας Πατέρα και Παππού Απόστολου Κων. Βαμβακάρη.

Την Κυριακή 5 Σεπτεμβρίου το 40ημερο Μνημόσυνο του Δημήτριου Σερ. Μαντζιαφού

Τελούμε την Κυριακή 5 Σεπτεμβρίου 2021 από τον Ιερό Ναό Αγίου Γεωργίου Καρδίτσας 40ήμερο Μνημόσυνο για την Ανάπαυση της ψυχής του Αγαπημένου μας Συζύγου, Πατέρα και Παππού Δημήτριου Σερ. Μαντζιαφού.

Την Κυριακή 5 Σεπτεμβρίου το 40ημερο Μνημόσυνο του Ιωάννη Μητσιόπουλου

Τελούμε την Κυριακή 5 Σεπτεμβρίου 2021 από τον Ιερό Ναό Αγίου Νικολάου της κοινότητας Νεοχωρίου Καρδίτσας 40ήμερο Μνημόσυνο για την Ανάπαυση της ψυχής του Αγαπημένου μας Συζύγου, Πατέρα και Παππού Ιωάννη Μητσιόπουλου.

Την Κυριακή 5 Σεπτεμβρίου το ετήσιο Μνημόσυνο της Αναστασίας Τσιμουράκου

Τελούμε την Κυριακή 5 Σεπτεμβρίου 2021 στον Ιερό Ναό Αγίου Νικολάου της κοινότητας Γεωργικού Καρδίτσας το ετήσιο Μνημόσυνο για την Ανάπαυση της ψυχής της Αγαπημένης μας Μητέρας, Γιαγιάς, Αδελφής και Θείας Αναστασίας Τσιμουράκου.

Την Κυριακή 5 Σεπτεμβρίου το 40ημερο Μνημόσυνο της Αικατερίνης (Κατίνα) Μπλέκα

Τελούμε την Κυριακή 5 Σεπτεμβρίου 2021 από τον Ιερό Ναό Αγίας Παρασκευής Καρδίτσας 40ήμερο Μνημόσυνο για την Ανάπαυση της Ψυχής της Αγαπημένης μας Μητέρας, Γιαγιάς, Αδελφής και Θείας Αικατερίνης (Κατίνα) Μπλέκα.

Συνδρομή σε αυτήν την τροφοδοσία RSS

Ειδησεογραφία

Ειδήσεις ανά Δήμο

Αθλητισμός

Κεντρική Ελλάδα

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ