.
.

Μνημόσυνα

Το Σάββατο 15 Ιανουαρίου το 40ήμερο Μνημόσυνο του Κωνσταντίνου Σωτ. Γιουβρή

Τελούμε το Σάββατο 15 Ιανουαρίου 2022 από τον Ιερό Ναό Αγίας Παρασκευής Καρδίτσας το 40ήμερο Μνημόσυνο για την Ανάπαυση της ψυχής του λατρευτού μας Αδερφού και Θείου Κωνσταντίνου Σωτ. Γιουβρή.

Την Κυριακή 9 Ιανουαρίου το 40ήμερο Μνημόσυνο του Σωτήρη Πλατανιά

Τελούμε την Κυριακή 9 Ιανουαρίου 2022 στον Ιερό Ναό Αγίου Γεωργίου Σοφάδων 40ήμερο μνημόσυνο για την ανάπαυση της ψυχής του λατρευτού μας πατέρα και παππού Σωτήρη Πλατανιά.

Την Κυριακή 2 Ιανουαρίου το 40ήμερο Μνημόσυνο του Ευάγγελου Καψιώτη

Τελούμε την Κυριακή 2 Ιανουαρίου 2022 στον Ιερό Ναό Αγίας Παρασκευής Καρδίτσας 40ήμερο μνημόσυνο για την ανάπαυση της ψυχής του λατρευτού μας συζύγου, πατέρα, παππού, αδελφού και θείου Ευάγγελου Καψιώτη.

Την Κυριακή 2 Ιανουαρίου το ετήσιο Μνημόσυνο της Παρασκευής Κατσιαμπούρα

Τελούμε την Κυριακή 2 Ιανουαρίου 2022 στον Ιερό Ναό Αγίου Χαραλάμπους Παλαμά το ετήσιο Μνημόσυνο για την Ανάπαυση της ψυχής της Αγαπημένης μας Αδελφής και Θείας Παρασκευής Κατσιαμπούρα.

Την Παρασκευή 31 Δεκεμβρίου το 40ήμερο Μνημόσυνο του Δημήτριου Κ. Καραπέτσα

Τελούμε την Παρασκευή 31 Δεκεμβρίου 2021 από τον Ιερό Ναό Αγίου Δημητρίου της κοινότητας Μυρίνης Καρδίτσας 40ήμερο Μνημόσυνο για την Ανάπαυση της ψυχής του Αγαπημένου μας Συζύγου, Πατέρα, Παππού, Αδερφού, Γαμπρού, Θείου και Ξαδέρφου Δημήτριου Κ. Καραπέτσα.

Την Κυριακή 26 Δεκεμβρίου το 40ήμερο Μνημόσυνο της Ευαγγελίας Κούτρα

Τελούμε την Κυριακή 26 Δεκεμβρίου 2021 από τον Ιερό Ναό Κοίμησης της Θεοτόκου της κοινότητας Πεζούλας Καρδίτσας 40ήμερο Μνημόσυνο για την Ανάπαυση της ψυχής της Αγαπημένης μας Αδερφής και Θείας Ευαγγελίας Κούτρα.

Το Σάββατο 18 Δεκεμβρίου το 40ήμερο Μνημόσυνο της Γεωργίας Σιώκα και το ετήσιο Μνημόσυνο του Σεραφείμ Σιώκα

Τελούμε το Σάββατο 18 Δεκεμβρίου 2021 από τον Ιερό Ναό Αγίου Νικολάου Καρδίτσας 40ήμερο Μνημόσυνο για την Ανάπαυση της Ψυχής της Αγαπημένης μας Μητέρας Γεωργίας Σιώκα και το Ετήσιο Μνημόσυνο για την Ανάπαυση της Ψυχής του Αγαπημένου μας Πατέρα Σεραφείμ Σιώκα.

Την Κυριακή 19 Δεκεμβρίου το 40ήμερο Μνημόσυνο του Κωνσταντίνου Μπιμπίκου

Τελούμε την Κυριακή 19 Δεκεμβρίου 2021 από τον Ιερό Ναό Αγ. Κωνσταντίνου και Ελένης της κοινότητας Μακρυχωρίου Καρδίτσας 40ήμερο Μνημόσυνο για την Ανάπαυση της ψυχής του Αγαπημένου μας Συζύγου, Πατέρα, Παππού, Αδερφού και Θείου Κωνσταντίνου Χρ. Μπιμπίκου.

Την Κυριακή 19 Δεκεμβρίου το ετήσιο Μνημόσυνο της Μαρίας Κακιοπούλου

Τελούμε την Κυριακή 19 Δεκεμβρίου 2021 από τον Ιερό Ναό Αγ. Κωνσταντίνου και Ελένης Καρδίτσας ετήσιο Μνημόσυνο για την Ανάπαυση της Ψυχής της Αγαπημένης μας Μητέρας και Γιαγιάς Μαρίας Κακιοπούλου.

Το Σάββατο 18 Δεκεμβρίου το 40ήμερο Μνημόσυνο της Καίτης Ευθυμίου

Τελούμε το Σάββατο 18 Δεκεμβρίου 2021 στον Ιερό Ναό Αγίου Γεωργίου Καρδίτσας το 40ήμερο Μνημόσυνο για την Ανάπαυση της ψυχής της Αγαπημένης μας Μητέρας, Γιαγιάς, Αδερφής και Θείας Καίτης Ευθυμίου.

Συνδρομή σε αυτήν την τροφοδοσία RSS

Ειδησεογραφία

Ειδήσεις ανά Δήμο

Αθλητισμός

Κεντρική Ελλάδα

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ