Μνημόσυνα

Την Κυριακή 5 Ιουλίου το 40ήμερο Μνημόσυνο της Λαμπρινής Τσιώνη

Τελούμε την Κυριακή 5 Ιουλίου 2020 στον Ιερό Ναό Αγίας Παρασκευής Σοφάδων το 40ήμερο Μνημόσυνο για την Ανάπαυση της ψυχής της Αγαπημένης μας Μητέρας, Γιαγιάς, Αδελφής και Θείας Λαμπρινής Κων. Τσιώνη.

Την Κυριακή 5 Ιουλίου το 40ήμερο Μνημόσυνο του Δημήτριου Βλόντζου

Τελούμε την Κυριακή 5 Ιουλίου 2020 από τον Ιερό Ναό Αγίου Γεωργίου Σοφάδων 40ήμερο Μνημόσυνο για την Ανάπαυση της ψυχής του Αγαπημένου μας Αδελφού και Θείου Δημήτριου Βλόντζου.

Την Κυριακή 5 Ιουλίου το 40ήμερο Μνημόσυνο του Ηλία Πανταζή

Τελούμε την Κυριακή 5 Ιουλίου 2020 από τον Ιερό Ναό Ζωοδόχου Πηγής Καρδίτσας 40ήμερο Μνημόσυνο για την Ανάπαυση της ψυχής του Αγαπημένου μας Πατέρα, Παππού, Αδελφού και Θείου Ηλία Ευριπ. Πανταζή.

Το Σάββατο 27 Ιουνίου το 40ήμερο Μνημόσυνο του Βάιου Τζούνα

Τελούμε την Σάββατο 27 Ιουνίου 2020 σπό τον Ιερό Ναό Αγίου Νικολάου Καρδίτσας το 40ήμερο Μνημόσυνο για την Ανάπαυση της ψυχής του λατρευτού μας Συζύγου, Πατέρα, Παππού, Αδελφού και Θείου Βάιου Τζούνα.

Την Κυριακή 14 Ιουνίου το 40ήμερο Μνημόσυνο του Πέτρου Αραμπατζή

Τελούμε την Κυριακή 14 Ιουνίου 2020 από τον Ιερό Ναό Αγίου Θεοδώρου της κοινότητας Αγίου Θεοδώρου 40ήμερο Μνημόσυνο για την Ανάπαυση της ψυχής του Αγαπημένου μας Συζύγου, Πατέρα, Παππού, Αδελφού και Θείου Πέτρου Αραμπατζή.

Το Σάββατο 13 Ιουνίου το 40ήμερο Μνημόσυνο του Γεώργιου Αθανασόπουλου

Τελούμε την Σάββατο 13 Ιουνίου 2020 από τον Ιερό Ναό Αγίου Γεωργίου Σοφάδων το 40ήμερο Μνημόσυνο για την Ανάπαυση της ψυχής του Αγαπημένου μας Συζύγου, Πατέρα, Παππού και Θείου Γεώργιου Αθανασόπουλου.

Το Σάββατο 14 Μαρτίου το 40ήμερο Μνημόσυνο της Κωνσταντίας Μπουρνή

Τελούμε το Σάββατο 14 Μαρτίου 2020 στον Ιερό Ναό Αγίας Τριάδος της κοινότητας Πασχαλίτσας το 40ήμερο Μνημόσυνο για την Ανάπαυση της ψυχής της Αγαπημένης μας Μητέρας, Γιαγιάς και Θείας Κωνσταντίας Μπουρνή.

Την Κυριακή 1 Μαρτίου το ετήσιο Μνημόσυνο του Δημήτριου Παπαλόπουλου

Τελούμε την Κυριακή 1 Μαρτίου 2020 στον Ιερό Ναό Αγίου Γεωργίου Σοφάδων το ετήσιο Μνημόσυνο για την Ανάπαυση της ψυχής του Αγαπημένου μας Συζύγου, Πατέρα και υιού Δημήτριου Παπαλόπουλου.

Την Κυριακή 1 Μαρτίου το 40ήμερο Μνημόσυνο του Απόστολου Κεφαλά

Τελούμε την Κυριακή 1 Μαρτίου 2020 στον Ιερό Ναό Ευαγγελίστριας της κοινότητας Φίλιας Καρδίτσας το 40ήμερο Μνημόσυνο για την Ανάπαυση της ψυχής του Αγαπημένου μας Συζύγου, Πατέρα, Αδελφού και Θείου Απόστολου Κεφαλά.

Την Κυριακή 23 Φεβρουαρίου το ετήσιο Μνημόσυνο της Ελένης Πουλιάρη

Τελούμε την Κυριακή 23 Φεβρουαρίου 2020 στον Ιερό Ναό Αγίας Παρασκευής Σοφάδων το ετήσιο Μνημόσυνο για την Ανάπαυση της ψυχής της Αγαπημένης μας Μητέρας, Γιαγιάς, Αδελφής και Θείας Ελένης Βασ. Πουλιάρη.

Συνδρομή σε αυτήν την τροφοδοσία RSS

Ειδησεογραφία

Ειδήσεις ανά Δήμο

Αθλητισμός

Κεντρική Ελλάδα

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ