.
.
..

Εκδηλώσεις

Επιμορφωτικό ταξίδι στην Ιταλία για εκπαιδευτικούς του 1ου Δημοτικού Σχολείου Σοφάδων

Στο πλαίσιο του προγράμματος ERASMUS + και πιο συγκεκριμένα της Δράσης ΚΑ1 με θέμα : «Διαπολιτισμική εκπαίδευση. Μια πραγματικότητα στο σύγχρονο σχολείο» τρεις εκπαιδευτικοί του 1ου Δημοτικού Σχολείου Σοφάδων συμμετείχαν σε πλήρες επιμορφωτικό πρόγραμμα στο Τσελάνο της Ιταλίας.

Εκπαιδευτική δραστηριότητα στο Άγιο Ορος για το 2ο ΕΠΑΛ

Οι μαθητές του 2ου ΕΠΑΛ Καρδίτσας με επικεφαλής το Διευθυντή του σχολείου Αναστάσιο Τσίρα και συνοδούς εκπαιδευτικούς τους Προσγολίτη Ευάγγγελο και Μάττα Ευθύμιο πραγματοποίησαν προσκυνηματική επίσκεψη στο Άγιο Όρος.

Ιστορική η ίδρυση της Πανελλήνιας Συνομοσπονδίας Θεσσαλών

Με την συμμετοχή των προέδρων των Θεσσαλικών Σωματείων που εδρεύουν και δραστηριοποιούνται στις έδρες των νομών της επικράτειας πραγματοποιήθηκε μέσα σε κλίμα ενωτικό και πατριωτικό η ίδρυση της Πανελλήνιας Συνομοσπονδίας Θεσσαλών.

Συνάντηση Ιταλίας, Τουρκίας, Σουηδίας, Λιθουανίας και Ελλάδας στο 5ο Γυμνάσιο Καρδίτσας

Tο 5ο Γυμνάσιο Καρδίτσας φιλοξένησε με μεγάλη χαρά την Δεύτερη Διακρατική Συνάντηση στο πλαίσιο του erasmus+ ΚΑ229 “Values Education in Action” από τις 13 έως τις 15 Μαΐου 2019.

"Εκδήλωση μνήμης και απόδοση τιμής στον Ήρωα και Αρχηγό της Θεσσαλικής Επανάστασης Κωνσταντίνου Ι. Ισχόμαχου"

Με την πρέπουσα επισημότητα πραγματοποιήθηκε εορταστική εκδήλωση, θεσμός πλέον, προς τιμή της προσφοράς του Λοχαγού Κ.Ι. ΙΣΧΟΜΑΧΟΥ πρωτεργάτη και γενικού Αρχηγού της Θεσσαλικής Επανάστασης 1878, για την απελευθέρωση και ενσωμάτωση της Θεσσαλίας με την υπόλοιπη μικρή Ελλάδα το 1881.

Με επιτυχία η ημερίδα «Ποιότητα και ασφάλεια του κρέατος» που διοργάνωσε στην Καρδίτσα το Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας

Πραγματοποιήθηκε με επιτυχία η ημερίδα «Ποιότητα και ασφάλεια του κρέατος» που οργάνωσε το Εργαστήριο Υγιεινής Τροφίμων Ζωικής Προέλευσης του Τμήματος Κτηνιατρικής του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας την Τετάρτη 15 Μαΐου 2019 στο Μεγάλο Αμφιθέατρο του Τμήματος Κτηνιατρικής στην Καρδίτσα, με ομιλητές από την Ελλάδα και το Εξωτερικό.

Έκθεση με δημιουργίες των μαθητών του 6ου Γυμνασίου στo πλαίσιo της Θεματικής Εβδομάδας

Έκθεση – φιλανθρωπικό bazar με δημιουργίες των μαθητών/τριών της Β΄ Τάξης του σχολείου πραγματοποιήθηκε στο 6ο Γυμνάσιο Καρδίτσας, στα πλαίσια της Θεματικής Εβδομάδας.

Συνδρομή σε αυτήν την τροφοδοσία RSS

Ειδησεογραφία

Ειδήσεις ανά Δήμο

Αθλητισμός

Κεντρική Ελλάδα

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ