.
.
..

Υποψήφιος Ευρωβουλευτής με τη Νέα Δημοκρατία ο Καρδιτσιώτης Νικόλαος Δούκας - Οι 15 υποψήφιοι που ανακοινώθηκαν Κύριο

Υποψήφιος Ευρωβουλευτής με τη Νέα Δημοκρατία ο Καρδιτσιώτης Νικόλαος Δούκας - Οι 15 υποψήφιοι  που ανακοινώθηκαν

. sveronis panagiotis

15 υποψήφιους Ευρωβουλευτές γνωστοποίησε σήμερα (Τετάρτη 20/2) η Νέα Δημοκρατία.

Όπως αναφέρει η Νεά Δημοκρατία πο περισσότεροι εξ αυτών διεκδικούν για πρώτη φορά την ψήφο των πολιτών και αυτός είναι ένας βασικός λόγος που ανακοινώνονται πριν από την πλήρη λίστα του ευρωψηφοδελτίου της ΝΔ που θα ακολουθήσει τις αμέσως επόμενες εβδομάδες, προκειμένου να έχουν το χρόνο να γίνουν ευρύτερα γνωστοί στο σύνολο της επικράτειας.

Αναλυτικά τα ονόματα:

Λευτέρης Βαρουξής
Καλυψώ Γούλα
Κώστας Δέρβος
Νικόλαος Δούκας
Παύλος Eλευθεριάδης
Θοδωρής Καλαμπόκης
Γιώργος-Σταύρος Κρεμλής
Στέλιος Κυμπουρόπουλος
Ελισάβετ Κυρίτση
Αλέξανδρος Π. Μαλλιάς
Μιχαήλ Ε. Μασουράκης
Δημήτρης Μελάς
Γιάννης Πάϊδας
Ελένη Παναγιωταρέα
Κλεοπάτρα Σαραντάκου Βογιατζάκη

Ανάμεσα στα 15 ονόματα των υποψηφίων και ένας Καρδιτσιώτης ο Νικόλαος Δούκας που γεννήθηκε στον Άγιο Θεόδωρο Καρδίτσας.

Το βιογραφικό του

Γεννήθηκα το 1972 στον Άγιο Θεόδωρο Καρδίτσας. Αποφοίτησα από το 1ο Λύκειο Καρδίτσας το 1990. Είμαι πτυχιούχος Φυσικής του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης και είμαι κάτοχος MBA executive από το πανεπιστήμιο του Sheffield (City College). Από το 1993 δραστηριοποιήθηκα στο χώρο της παιδείας και από το 2003 της υγείας όπου διετέλεσα διευθυντικό στέλεχος πολυεθνικών εταιρειών για περισσότερα από 10 χρόνια. Το 2012 ξεκίνησε η δραστηριοποίησή μου στον αγροτικό τομέα και το 2015 ίδρυσα την Ομάδα Παραγωγών Ιπποφαές Ελλάς με σημαντική διεθνή αναγνώριση. Γνωρίζοντας την επιθυμία του Κυριάκου Μητσοτάκη να επενδύσει στις παραγωγικές και δημιουργικές δυνάμεις του τόπου ώστε να ενεργοποιηθεί η πραγματική ελληνική οικονομία και τον σπουδαίο ρόλο που αποδίδει στον αγροτικό τομέα δεν μπορούσα παρά να ανταποκριθώ στο κάλεσμά του και να συμβάλω με όλες μου τις δυνάμεις.

Η συμμετοχή μου στις ευρωεκλογές μου δίνει την δυνατότητα να αξιοποιήσω την εμπειρία μου και τις ικανότητές μου προς όφελος της πατρίδας μας στα ευρωπαϊκά κέντρα αποφάσεων. Η υποψηφιότητά μου αποτελεί ένα κάλεσμα προς εκείνο το τμήμα της κοινωνίας μας που πιστεύει στις δυνάμεις του και επιζητεί δίκαιες ανταγωνιστικές συνθήκες ώστε να δημιουργεί και να παράγει, προς όφελος της χώρας μας που αξίζει καλύτερα.

Οι 15 υποψήφιοι ευρωβουλευτές της ΝΔ και τα βιογραφικά τους τα οποία μπορείτε να βρείτε στην ιστοσελίδα της ΝΔ https://nd.gr/ypopsifioi-eurovouleutes 

.

 

Τελευταία τροποποίηση στις18 Μαρτίου 2019, 23:48
επιστροφή στην κορυφή

Ειδησεογραφία

Ειδήσεις ανά Δήμο

Αθλητισμός

Κεντρική Ελλάδα

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ